- 1.טוחנים את תפוחי האדמה במג'ימיקס (חשוב להזהר לא לטחון דק מדי).
-
- 2. שמים את תפוחי האדמה במסננת שיגירו נוזלים.
-
- 3. טוחנים גס תכולה מקופסת תירס אחת ושמים בצד.
-
- 4. טוחנים את הבצל המטוגן.
-
- 5. מוסיפים את התירס הטחון, הבצל, תפוחי האדמה והקמח ומערבבים. למסה שנוצרה מוסיפים את קופסאת שימורי תירס הנותרת ומלח.
-
- 6. שמים את המסה במקרר לשעה להתייצבות.
-
- 7. מעצבים כדורים מהעיסה (בצורת המבורגר), טובלים בפירורי הלחם ושמים במקרר לחצי שעה נוספת.
-
- 8. מטגנים את השניצלים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
-
- * מומלץ להגיש לצד אורז או פירה וסלט ירקות.