- 1.משרים את רצועות הסייטן בתערובת התבלינים לחצי שעה כדי שיספגו טעמים.
-
- 2. מלהיטים מחבת, מוסיפים קצת שמן זית, גמבה, בצל מטוגן ואת רצועת הסייטן ומטגנים כדקה וחצי.
-
- 3. מורידים מהאש, מוסיפים כף טחינה גולמית ומערבבים.
-
- 4. לפירה: מבשלים את תפוחי האדמה במיים עם הקארי, הכורכום והמלח ומסננים.
-
- 5. מחזירים את תפוחי האדמה לסיר על אש קטנה לבערך חמש דקות, עד לאידוי כל הנוזלים.
-
- 6. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים מעט שמן זית, מלח ואת חלב הסויה ומתקנים תיבול לפי הטעם.
-
- 7. בצלחת עמוקה מניחים את הפירה, יוצרים גומחה ומעליה שמים את התבשיל. מעטרים בשומשום קלוי ובבצל ירוק.