וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחים צלויים בבירה בקראמבל לתת וגלידה

קינוח מתוק, פריך וקל להכנה שמומלץ לאכול מיד. מניחים כף גדושה של קאמבל ועליה כדור גלידה ורוטב תפוחים חם, ומתענגים

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

מבשלים עם בירה. נמרוד סונדרס
מבשלים עם בירה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • לתפוחים:
  • 4 תפוחי גרנד סמית (ירוקים) קלופים מגולענים וחתוכים גס
  • 4 כפיות סוכר חום
  • 1 בקבוק בירה כהה
  • 2 כפות חמאה
  • להכנת הקראמבל:
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • ½ כוס סוכר
  • ¾ כוס קמח לבן
  • 30 גרם לתת טחון ומנופה (ניתן להשיג בשווקים, חנויות מתמחות)
  • גלידת וניל קנויה

אופן ההכנה

  • 1.מחממים מחבת וממיסים בה את החמאה.
  • 2.מוסיפים את התפוחים, ולאחר כדקה את הסוכר עד להשחמה קלה.
  • 3.מוסיפים את הבירה, מנמיכים את האש ומצמצמים עד לקבלת מרקם סמיך.
  • 4.להכנת הקרמבל מערבבים את כל החומרים יחד בוו לישה.
  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ12 דקות, רצוי לערבב באמצע האפיה.
  • 6.להרכבת המנה, מניחים כף גדושה של הקראמבל, עליו את הגלידה ולצידם את התפוחים בעודם חמים עם מעט רוטב מהמחבת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully