- 1. מכניסים לקערת מיקסר את כל חומרי הבצק, ובעזרת וו לישה לשים את הבצק כ-5 דקות במהירות נמוכה, ולאחר מכן 5 דקות נוספות במהירות בינונית. הבצק צריך להיות חלק וגמיש.
-
- 2. מתפיחים את הבצק כ-50 דקות, כשהוא מכוסה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. בתום שלב ההתפחה מחלקים את הבצק ל-4 יחידות של 400 גרם, ומכדררים לכדור. נותנים לבצק לנוח כ-90 דקות. מכדררים שוב ומעבירים למגש שרופד בנייר אפייה.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים בעזרת מטרפה את הבירה עם השמרים, הקמח והמלח. מברישים את פני הלחם בתערובת, ומתפיחים את הלחם כשעה.
-
- 4. מחממים תנור ל-220 מעלות. מכניסים את מגש הלחם לתנור. מרססים מעט מים בעזרת מרסס ידני, על מנת להחדיר לתנור לחות, סוגרים את דלת התנור ואופים כ-25 דקות.