- 1. בקערת לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרית. מוסיפים מלח וסוכר ובוחשים. מוסיפים חמאה, קשקבל, זעתר ואת הביצים (+החלמון) ומערבלים במהירות בינונית.
-
- 2. מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבל כ 10 דקות, עד לקבלת בצק חלק.
-
- 3. משמנים את הבצק בעזרת הידיים, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעתיים).
-
- 4. יוצרים לחמניות או כיכרות לחם אובליות, מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
-
- 5. מתפיחים שוב כחצי שעה.
-
- 6. מברישים בביצה ואופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה.
-
- מומלץ לפזר מעל הביצה קשקבל מגוררת / קצח / שומשום / זעתר