- 1.מורחים חמאה בתחתית הקערה ומוסיפים 3 כפות של סירופ גולדן לקערה.
-
- 2.לוקחים בקערת ערבוב גדולה נוספת. מנפים לתוכה את אבקת האפייה והקמח, מוסיפים את החמאה הרכה, ביצים, סוכר ואת כף סירופ גולדן הנותרת.
-
- 3.באמצעות מיקסר ידני מערבבים את התערובת במשך כ -2 דקות עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים את התערובת לקערה השנייה עם סירופ הגולדן והחמאה ומשטיחים את החלק העליון.
-
- 4.חותכים נייר אפייה בקוטר פתח הכלי ומניחים על התערובת. עוטפים את הכלי כולו בניילון נצמד כך שיהיה אטום לחלוטין.
-
- 5.מחממים מים בסיר ומניחים את הכלי העטוף מעל המים לאידוי, מכסים ומאדים למשך שעתיים. יש לבדוק שהמים לא מתאדים ולהוסיף מים רותחים במידת הצורך.
-
- 6.אחרי שעתיים מוציאים את הקערה מהסיר. משחררים את הפודינג מהקערה והופכים על צלחת הגשה.
-
- 7. מחממים את הסירופ להגשה ושופכים מעל הפודינג. מגישים עם קרם פרש בצד.