פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פודינג בסירופ גולדן

      אחד הקינוחים האהובים וחגיגיים בבריטניה שלרוב אוכלים אותו בארוחות יום ראשון

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אוכל אנגלי (אפיק גבאי)
      אוכל אנגלי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-6-8 מנות:
      • 4 כפות סירופ גולדן (להשיג בחנויות אפייה נבחרות)
      • 175 גרם קמח תופח
      • 1 כפית אבקת אפייה
      • 175 גרם חמאה רכה
      • 3 ביצים גדולות
      • 175 גרם סוכר חום בהיר
      • להגשה:
      • 3 כפות סירופ גולדן
      • קרם פרש (קרם אנגלז)
      • כלים לעבודה: קערת לחימום וערבוב (גודל של 2 ליטר), נייר פרגמנט וניילון נצמד.

      אופן ההכנה

      • 1.מורחים חמאה בתחתית הקערה ומוסיפים 3 כפות של סירופ גולדן לקערה.
      • 2.לוקחים בקערת ערבוב גדולה נוספת. מנפים לתוכה את אבקת האפייה והקמח, מוסיפים את החמאה הרכה, ביצים, סוכר ואת כף סירופ גולדן הנותרת.
      • 3.באמצעות מיקסר ידני מערבבים את התערובת במשך כ -2 דקות עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים את התערובת לקערה השנייה עם סירופ הגולדן והחמאה ומשטיחים את החלק העליון.
      • 4.חותכים נייר אפייה בקוטר פתח הכלי ומניחים על התערובת. עוטפים את הכלי כולו בניילון נצמד כך שיהיה אטום לחלוטין.
      • 5.מחממים מים בסיר ומניחים את הכלי העטוף מעל המים לאידוי, מכסים ומאדים למשך שעתיים. יש לבדוק שהמים לא מתאדים ולהוסיף מים רותחים במידת הצורך.
      • 6.אחרי שעתיים מוציאים את הקערה מהסיר. משחררים את הפודינג מהקערה והופכים על צלחת הגשה.
      • 7. מחממים את הסירופ להגשה ושופכים מעל הפודינג. מגישים עם קרם פרש בצד.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -