מתכונים חמים

פודינג בסירופ גולדן

אחד הקינוחים האהובים וחגיגיים בבריטניה שלרוב אוכלים אותו בארוחות יום ראשון

מתכון מאת: טליה פבזנר ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

אוכל אנגלי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6-8 מנות:
  • 4 כפות סירופ גולדן (להשיג בחנויות אפייה נבחרות)
  • 175 גרם קמח תופח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 175 גרם חמאה רכה
  • 3 ביצים גדולות
  • 175 גרם סוכר חום בהיר
  • להגשה:
  • 3 כפות סירופ גולדן
  • קרם פרש (קרם אנגלז)
  • כלים לעבודה: קערת לחימום וערבוב (גודל של 2 ליטר), נייר פרגמנט וניילון נצמד.

אופן ההכנה

  • 1.מורחים חמאה בתחתית הקערה ומוסיפים 3 כפות של סירופ גולדן לקערה.
  • 2.לוקחים בקערת ערבוב גדולה נוספת. מנפים לתוכה את אבקת האפייה והקמח, מוסיפים את החמאה הרכה, ביצים, סוכר ואת כף סירופ גולדן הנותרת.
  • 3.באמצעות מיקסר ידני מערבבים את התערובת במשך כ -2 דקות עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים את התערובת לקערה השנייה עם סירופ הגולדן והחמאה ומשטיחים את החלק העליון.
  • 4.חותכים נייר אפייה בקוטר פתח הכלי ומניחים על התערובת. עוטפים את הכלי כולו בניילון נצמד כך שיהיה אטום לחלוטין.
  • 5.מחממים מים בסיר ומניחים את הכלי העטוף מעל המים לאידוי, מכסים ומאדים למשך שעתיים. יש לבדוק שהמים לא מתאדים ולהוסיף מים רותחים במידת הצורך.
  • 6.אחרי שעתיים מוציאים את הקערה מהסיר. משחררים את הפודינג מהקערה והופכים על צלחת הגשה.
  • 7. מחממים את הסירופ להגשה ושופכים מעל הפודינג. מגישים עם קרם פרש בצד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully