וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט ארטישוק, סלקים אפויים בבלסמי עם רוקט

סלט מקורי עם ירקות אפויים של מסעדת פופינה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

סלטים של פופינה. אפיק גבאי
סלטים של פופינה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 8 ארטישוק נקיים טריים או מקופסת שימורים איכותית
  • 2 סלקים גדולים
  • 2 חופני רוקט נקיים
  • 1 בצל גדול
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • ¼ כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור מראש ל180 מעלות ואופים את הסלקים כשעה עד לריכוך.
  • 2.מקלפים את הסלקים, חותכים לחצי ואז חותכים כל חצי לפרוסות עבות ומניחים בצד.
  • 3.מחממים 4 כפות שמן זית במחבת רחבה, משחימים את הבצל קלות ומוסיפים את הארטישוקים כשהם חתוכים לרבעים ומשחימים אותם קלות.
  • 4.מוסיפים את הסלקים האפויים ואת חומץ הבלסמי ומבשלים על אש נמוכה כ-2 דקות נוספות.
  • 5.מצננים מעט אך לא מקררים.
  • 6.מוסיפים את הרוקט, מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מוסיפים את אגוזי הלוז ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully