וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז ירוק

אורז בסמטי מלא בעשבי תיבול, בדיוק כמו שמכינים הפרסים. פטרוזיליה, נענע, בזיליקום וכוסברה יתקבלו בשמחה. מתאים לימים הראשונים של ניקוי רעלים.

מתכון מאת: רוני קדר, מערכת וואלה!

שלבי הכנה אורז ירוק. נמרוד סונדרס
שלבי הכנה אורז ירוק

מצרכים למתכון

  • כוס אורז בסמטי
  • 1/2 1 כוסות מים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 צרור עלי פטרוזיליה
  • עלים מ-2 ענפי בזיליקום
  • עלים מ-2 ענפי נענע
  • שמיר

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את האורז לסיר מוסיפים מים ומלח, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-14 דקות.
  • 2. מכבים את האש. משאירים מכוסה בסיר עוד כ-5 דקות.
  • 3. במקביל, קוצצים את עשבי התיבול וכשהאורז מוכן מערבבים היטב עם עשבי התיבול.
  • 4. מגישים לשולחן. אפשר לאכול גם קר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully