וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט איטריות זכוכית ואפונת שלג

מתכון פשוט של יונתן בורוביץ' מקפה 48

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה

סלט אטריות זכוכית ואפונת שלג יהונתן בורוביץ' קפה 48. אפיק גבאי
סלט אטריות זכוכית ואפונת שלג יהונתן בורוביץ' קפה 48

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גרם אפונת שלג טריה ונקייה פרוסה לרצועות דקות
  • שקית איטריות שעועית
  • 2 מלפפונים חתוכים לגפרורים דקים
  • 1/2 כוס בוטנים קלויים
  • לרוטב:
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר
  • צ'ילי אדום קצוץ ללא גרעינים
  • כף דבש
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 4 כפות סויה

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את אטריות השעועית בקערה ושופכים מלוא החופן קומקום מים חמים. מוודאים שכל האיטריות מכוסות במים ומניחים לאטריות להתבשל 15 דקות.
  • 2. מעבירים למסננת, שוטפים במים קרים ומייבשים.
  • 3. מחזירים את האטריות לקערה יבשה ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully