וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריזוטו גריסי פנינה ואפונת שלג

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

ריזוטו גריסי פנינה. נמרוד סונדרס
ריזוטו גריסי פנינה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס גריסי פנינה מושרים במים כשעה ועד לילה
  • 30 גרם חמאה
  • כף שמן
  • 1/2 גבעול כרישה קצוץ או 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית טימין
  • 2 כוסות מרק ירקות צח או מים רותחים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • מיץ וקליפה מגורדת מלימון אחד
  • חבילת אפונה סינית חתוכה גס
  • מעט גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. משרים את גריסי הפנינה במים החל משעה ועד לילה שלם במים.
  • 2. מחממים סיר עם חמאה ושמן ומאדים כרישה או בצל. מוסיפים גריסי פנינה ומאדים יחד תוך כדי ערבוב. יוצקים מיץ לימון וקליפת לימון מגורדת ומאדים.
  • 3. מוסיפים 2 כוסות מרק או מים רותחים, טימין, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים 25 דקות.
  • 4. כשהגריסים מתחילים להתרכך ונשארת רק התנגדות קלה מוסיפים את האפונה, מערבבים ומוסיפים פרמזן לפני ההגשה או בצלחת.
  • גיוון: מחליפים את הלימון ב-1/3 כוס יין לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully