וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי תפוחי האדמה של בלאק

צחי בוקששתר מעניק את המתכון של מסעדת בלאק לשיפודים קטנים עם תפוחי אדמה

מתכון מאת: צחי בוקששתר, מערכת וואלה

יום העצמאות צמחוני. אפיק גבאי
יום העצמאות צמחוני

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים עגולים "למיקרו" או פריזיאן
  • גבעול רוזמרין, גבעול טימין
  • שיפודי עץ
  • 3 כפות שמן זית
  • מעט מלח גס

אופן ההכנה

  • . את שיפודי העץ משרים במים, במקרר, לפחות שעה. כך הם נשטפים מהעמילנים שמכסים אותם, וסופגים לחות שעוזרת להם לא להישרף.
  • 2. את תפוחי האדמה שוטפים ומניחים בסיר, ממליחים, מוסיפים את עשבי התיבול ומבשלים על אש בינונית עשרים דקות בערך, עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך. מצננים במי הבישול.
  • 3. משפדים 3 – 5 תפוחי אדמה על כל שיפוד, מברישים בשמן זית, בוזקים מלח ומניחים בצד.
  • 4. לפני ההגשה, קולים בגריל לצבע שחום מעט, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully