פתיתים עם המון עשבי תיבול
מתכון אביבי מהספר "מהשוק אל המטבח" של שגב משה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם פתיתים
- 6 כפות שמן זית
- 2 בצלים קצוצים
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פלפל צ'ילי חריף יבש גרוס
- 2 כפיות מלח
- 1 ליטר מים רותחים
- 2 כוסות כוסברה ו/או פטרוזיליה קצוצים דק
- 1/2 כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהזהיבו. מתבלים בפלפל שחור, צ'ילי ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ויוצקים מעל את המים הרותחים. מכסים ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
- 2. מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול והצנוברים. מערבבים היטב ומגישים.