וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פתיתים עם המון עשבי תיבול

מתכון אביבי מהספר "מהשוק אל המטבח" של שגב משה

מתכון מאת: שגב משה, מערכת וואלה

מהשוק למטבח- שגב משה. צילום: שגב משה סטיילינג: אנטולי מיכאלו,
מהשוק למטבח- שגב משה/צילום: שגב משה סטיילינג: אנטולי מיכאלו

מצרכים למתכון

  • 500 גרם פתיתים
  • 6 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית פלפל צ'ילי חריף יבש גרוס
  • 2 כפיות מלח
  • 1 ליטר מים רותחים
  • 2 כוסות כוסברה ו/או פטרוזיליה קצוצים דק
  • 1/2 כוס צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצלים בשמן זית עד שהזהיבו. מתבלים בפלפל שחור, צ'ילי ומלח ומערבבים היטב. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ויוצקים מעל את המים הרותחים. מכסים ומבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
  • 2. מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול והצנוברים. מערבבים היטב ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully