וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פתיתים באספרגוס וקשיו

תוספת טעימה, חגיגית ולא שגרתית: פתיתים עם צימוקים, אספרגוס, קשיו וראס אל חנות

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

פתיתים באספרגוס וקשיו. נמרוד סונדרס
פתיתים באספרגוס וקשיו

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 1/2 2 כוסות מרק ירקות
  • 1 כפית גדושה תבלין ראס אל חנות
  • 2 כוסות פתיתים עגולים
  • 1/4 כוס שמן זית או 50 גרם חמאה
  • 1 בצל מקולף קצוץ דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 חבילה גבעולי אספרגוס מקולפים וחתוכים לרצועות של 4 ס"מ
  • 1 כוס קשיו קלויים מלוחים
  • 1/2 כוס צימוקי אוכמניות
  • מלח, פלפל
  • 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפתיתים: בסיר בינוני מרתיחים מרק ותבלין ראס אל חנות. מוסיפים את הפתיתים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 7 דקות. מכבים את האש, ממתינים 5 דקות ובעזרת מזלג "מאווררים" את הפתיתים.
  • 2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל ומטגנים כ-7 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3. מוסיפים שום, אספרגוס, קשיו וצימוקים, מתבלים במלח, פלפל וזרעי כוסברה טחונים. מקפיצים דקה ושופכים את כל התערובת על הפתיתים. מערבבים קלות ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully