- 1. מחממים 3 כפות מהשמן בסיר גדול.
-
- 2. מזהיבים את הבצל ונזהרים שלא יישרף.
-
- 3. כשהבצל מקבל גוון זהוב, מוסיפים את קוביות הגזר והבטטה וממשיכים לטגן עד שהקוביות מזהיבות.
-
- 4. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים ומטגנים מספר דקות עד שכל הפתיתים מצופים בשמן ופתיתים אחדים מקבלים גוון חום בהיר. מוסיפים את התבלינים.
-
- 5. מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 6 דקות. מערבבים מדי פעם.
-
- 6. בינתיים, מחממים כף שמן במחבת ומוסיפים את הנקניקיות. מטגנים עד להזהבה.
-
- 7. פותחים את הסיר ובודקים את הפתיתים. אם הם עדיין קשים מכסים וממתינים 5 דקות נוספות. אם הפתיתים רכים והתבשיל מעט דביק מעבירים לקערה רחבה ופותחים/מפרידים בעדינות בעזרת מזלג.
-
- 8. מוסיפים את הנקניקיות, ואת העירית הקצוצה ומערבבים.