פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ארוחת ביבימבאפ

      אורלי פלאי מציעה להכין ביבימבאפ, אורז שמשלב בשר, פטריות, תרד, גזר ונבטים ורוטב עשיר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ארוחת ביבימבאפ קוריאנית ( , נמרוד סונדרס)
      ארוחת ביבימבאפ קוריאנית ( , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • כמות: ל-4 מנות
      • לאורז:
      • 4 כוסות אורז יסמין מבושל
      • לבשר המתובל:
      • 150 גרם בשר בקר טחון
      • 1 כף סויה
      • 1 כף שמן שומשום
      • 1 כפית סוכר
      • 1 שן שום כתושה
      • לתוספת ירקות:
      • 2 כוסות עלי תרד
      • 2 כוסות נבטים עבים (נבטי שעועית)
      • 2 פטריות שיטאקי פרוסות דק
      • 1 גזר חתוך לרצועות
      • לרוטב:
      • 1 כפית קארי אדום
      • 1 כף סוכר
      • 1 כף סויה
      • 1 כף שמן שומשום
      • 1 כף זרעי שומשום קלויים
      • 1 כפית חומץ
      • 1 כפית שום כתוש
      • להגשה:
      • 4 ביצי עין מטוגנות
      • אצות מפוררות

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הבשר עם הסויה, שמן השומשום, הסוכר והשום ומשהים כ-30 דקות.
      • 2. מערבבים את חומרי רוטב הביבימבאפ.
      • 3. מחממים ווק עם שמן ומטגנים את הבשר כ-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שהוא מוכן. מוציאים לקערית.
      • 4. מקפיצים בווק את הגזר ואת השיטאקי 2-3 דקות. מוסיפים את הנבטים והתרד, מערבבים ומכבים.
      • 5. בשלב זה ניתן להוסיף לווק עם הירקות את האורז, הבשר והרוטב ולערבב או להגיש כל אחד מהםבקערית נפרדת להרכבה אישית. עוד אופציה- מגישים בקעריות אישיות מרופדות אורז, מעליו הירקות, הבשר המתובל, הרוטב וביצת עין ואצות מפוררות.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -