- 1. בסיר מבשלים את הבשר כחצי שעה ומסננים ממי הבישול.
-
- 2. מכניסים את החומוס לסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מבשלים את החומוס כחצי שעה עד שהוא מבושל למחצה.
-
- 3. מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד שמזהיב ומתרכך (כ-10 דקות). מוסיפים את החומוס, האורז, הבשר המבושל ושמן.
-
- 4. מוזגים מעל מים, מוסיפים את התבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ-20 דקות.
-
- 5. בהגשה מעטרים בפיסטוק, אגוזי מלך ושקדים חצויים.
-
- 6. סודות מהמטבח: כדאי לבדוק את התיבול בהתחלה, לפני כיסוי. לאחר הכיסוי עדיף לתת לסיר להתבשל סגור עד שמוכן, מבלי לפתוח.
-
- 7. בישול הבשר לפני שאר הרכיבים הוא קריטי בכדי שהנתח ייצא רך וטעים, מעבר לכך ההרתחה מנקה אותו.