- 1. בקערה, מערבבים את כל חומרי תערובת הבשר. לשים אותה בידיים עם התבלינים כדקה.
-
- 2. בקערה נפרדת מקציפים את הביצה.
-
- 3. במחבת מחממים שמן לטיגון עמוק. בינתיים יוצקים כדורים קטנים מתערובת הבשר. טובלים כל כדור בביצה ומטגנים כמה דקות עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג.
-
- 4. בסיר גדול שמים 2 כפות גדושות של רכז רימונים וכפית סוכר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הקציצות, ומוסיפים מים לכיסוי הקציצות. מסננים את הפירות היבשים מהיין ומוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה. מפזרים מעל קינמון טועמים ומתקנים תיבול, הטעם צריך להיות חמוץ מתוק.
-
- 5. מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט, וטעמו חמוץ מתוק.
-
-
- סודות מהמטבח
- *חשוב לא להוסיף הרבה מים כדי שהרוטב יסמיך מעט ולא יזכיר מרק בסוף הבישול.
-
- *אפשר להטמין בתוך תערובת הקציצות מעט צנוברים או להגיש עם אגוזי מלך.