- 1. לשים בקערה יחד את כל חומרי הבצק ומוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים וקל לעבודה ולא דביק מידי (תמיד אפשר להוסיף קצת קמח הוא נדבק)
-
- 2. מניחים בצד. ואז ניגשים להכנת המלית:
- בקערה מערבבים את כל חומרי המלית ומטגנים חצי טיגון כ-7-10דקות.
-
- 3. שמים בצד ואז מרדדים על משטח מקומח קלות חצי מהבצק לעלה רחב ככל האפשר לבצק דק אבל לא יותר מידי. קורצים על הבצק עיגולים צמודים בעזרת כוס שמים כפית מהמלית על כל עיגול ומקפלים לחצי.
-
- 4. לקמח היטב את הכיסנים כדי שלא ידבקו אחד לשני.
- זורקים למים רותחים ממולחים ומבשלים כ-15 דקות עד שהכיסנים צפים. אחרי שמוציאים לצלחת מטפטים מעל מיץ לימון ושום כתוש אם אין לימון אז חומץ.