וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כיסוני בשר מטוגנים

מעטפות בצק פילו במילוי בשר, שאי אפשר להפסיק לנשנש

מתכון מאת: רות, מערכת וואלה

כיסוני פילו מטוגנים במילוי בשר עבור שמן עץ הזית. דרור עינב,
כיסוני פילו מטוגנים במילוי בשר עבור שמן עץ הזית/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • 5 דפי פילו חתוכים לריבועים 10*10 ס"מ
  • 1/2 כוס שמן זית להברשה
  • למלית:
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 350 גרם בשר בקר טחון
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • זרעי כוסברה טחון טרי
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

  • 1. הכנת המלית: קוצצים במעבד מזון את הבצל עם הפטרוזיליה עד שמתקבלת מחית. סוחטים מעט מהנוזלים.
  • 2. מעבירים לקערה, ומוסיפים בשר ותבלינים. מערבבים לתערובת אחידה, ומחלקים לכדורים קטנים בגודל זית גדול.
  • 3. ממלאים את הכיסונים: מניחים ריבוע פילו על משטח עבודה, מברישים בשמן מניחים מעל עוד ריבוע ומברישים גם אותו. מניחים במרכזו כדור בשר ומקפלים למשולש, מקפלים את קצוות המשולש לכיוון מרכז כמו מעטפה (כמו קרפעלך).
  • 4. מחממים שמן עמוק, ומטגנים את הכיסונים קרוב למועד ההגשה. מגישים עם לימון.
  • טיפ: במקום טיגון, ניתן למרוח את הכיסונים בשמן ולאפות ב180 מעלות עד שמזהיב

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully