- 1. חולטים את התרד במים רותחים 2-3 דקות. קוצצים ומערבבים עם גבינת הפטה ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. לוקחים עלה פילו, מקפלים לחצי- למלבן, מרססים או מורחים שמן, מניחים במרכז כף מהמילוי, ומקפלים כמו מעטפה. חוזרים על הפעולה עם שאר המאפים.
-
- 3. מחממים שמן זית במחבת, וצורבים את ריבועי הבצק. כאשר צד אחד שלהם מזהיב, הופכים אותם. מניחים על החלק הזהוב חלמון, וממשיכים לצרוב את המאפה עד שהוא מזהיב לחלוטין מן הצד השני. במידה ורוצים את החלמון במידת עשייה גבוהה יותר, יש לכסות את המחבת (הכיסוי שומר את החום בפנים וגורם לחלמונים להתבשל יותר).
-
- 4. מגישים עם טחינה, ורסק עגבניות.