- 1. מכינים טפנד: מעבירים את כל החומרים במעבד מזון, מפעילים את המעבד למספר לחיצות קצובות על מנת של יהפוך לרסק. מוסיפים מעט שמן זית במידת הצורך. יש להשלים את התיבול על פי הטעם.
-
- 2. מכינים מלית: חולטים את עלי התרד לדקה ומפסיקים בישול במי קרח. לאחר מכן קוצצים את התרד דק, מטגנים בצל עד לקבלת גוון זהוב ומוסיפים לתרד. מוסיפים את הפטה ומתבלים עד לקבלת הטעם הרצוי.
-
- 3. חותכים את בצק הפילו לריבועים של 4 על 4 ס"מ. מניחים ריבוע מעל ריבוע בהצלבה (כך שלוש פעמים). ביניהם, מורחים חמאה מומסת. במרכז, מניחים כפית ממלית התרד והטפנד. מקפלים כלפי מעלה בצורת פרח ומהדקים היטב.
-
- 4. אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות למשך כעשרים דקות עד לקבלת צבע זהוב ויפה.