- 1. מערבבים בקערה את הביצים, החלב והחמאה המומסת ומניחים בצד.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים 6 ביצים טרופות עם גבינת קשקבל, גרוייר ופטה.
-
- 3. מברישים שני צדי פילו בחמאה חמה מומסת ומרפדים את תבנית נשלפת כולל דפנות.
-
- 4. שופכים שליש מתערובת הגבינות לתבנית. לוקחים שני דפי פילו וטובלים אותם בחלב, מניחים על בלילת הגבינות. שופכים שליש נוסף מתערובת הגבינות מעל דפי הפילו ומעליה מניחים שני דפי פילו נוספים טבולים בחלב.
-
- 5. מוסיפים את השליש הנותר של תערובת הגבינות, מברישים בחמאה שני דפי פילו נוספים ומניחים על התערובת. את השוליים של דפים אלה מקפלים פנימה ביחד עם השוליים של הדפים הראשונים איתם ריפדנו את התבנית. מתקבל מעין פאי סגור.
-
- 6. מכניסים את המאפה לתנור מחומם מראש ל- 175 מעלות ולמשך כ- 45 דקות.