- 1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מגרדים את גבינת הפטה, מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים טוב. מוסיפים את יתר המרכיבים, פרט לבצל, לשמן הזית ולתרד.
-
- 2. מרתיחים מים על האש וטובלים לחצי דקה את עלי התרד בתוך המים. מעבירים למי קרח, מסננים טוב, קוצצים ומוסיפים למילוי.
-
- 3. מאדים את הבצל בסיר קטן עם השמן זית עד שהוא מתרכך והופך להיות שקוף-נוזלי. מקררים ומוסיפים למילוי.
-
- 4. מערבבים את כל מרכיבי המילוי ביחד וטועמים.
-
- 5. ממלאים את בצק העלים במילוי באיזו צורה שרוצים (משולשים, מלבנים וכו'). ניתן להבריש מלמעלה בלילה של חלב וביצה ולפזר שומשום.
-
- 6. אופים למשך 15-20 דקות.
-
- 7. מגישים חם.