נושאים חמים

טאבולה עם זרשק

כמחווה לפרס וזרש מכין השף גיא גמזו ממסעדת אריא סלט טאבולה עם יר היער הפרסי זרשק.

מתכוני זרשק באריא (אפיק גבאי)
מתכוני זרשק באריא (אפיק גבאי)

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • כוס בורגול דק
  • 150 גרם זרשק
  • חבילת כוסברה קצוצה
  • חבילת נענע קצוצה (ללא גבעולים)
  • חבילת פטרוזילה קצוצה
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • 3 מלפפונים קצוצים דק
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • כפית לימון כבוש (רצוי, לא חובה)
  • חצי כף מלח ים
  • פלפל צ'ילי לפי הטעם
  • 1.5 לימונים סחוטים
  • 6 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול למשך 50 דקות במי ברז. מסננים.
  • 2. כשהבורגול מתייבש מעבירים אותו לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת