טאבולה עם זרשק
כמחווה לפרס וזרש מכין השף גיא גמזו ממסעדת אריא סלט טאבולה עם יר היער הפרסי זרשק.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 מנות:
- כוס בורגול דק
- 150 גרם זרשק
- חבילת כוסברה קצוצה
- חבילת נענע קצוצה (ללא גבעולים)
- חבילת פטרוזילה קצוצה
- 100 גרם צנוברים קלויים
- 3 מלפפונים קצוצים דק
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- כפית לימון כבוש (רצוי, לא חובה)
- חצי כף מלח ים
- פלפל צ'ילי לפי הטעם
- 1.5 לימונים סחוטים
- 6 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. משרים את הבורגול למשך 50 דקות במי ברז. מסננים.
- 2. כשהבורגול מתייבש מעבירים אותו לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.