מתכונים חמים

טאבולה עם זרשק

כמחווה לפרס וזרש מכין השף גיא גמזו ממסעדת אריא סלט טאבולה עם יר היער הפרסי זרשק.

מתכון מאת: גיא גמזו, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

מתכוני זרשק באריא

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • כוס בורגול דק
  • 150 גרם זרשק
  • חבילת כוסברה קצוצה
  • חבילת נענע קצוצה (ללא גבעולים)
  • חבילת פטרוזילה קצוצה
  • 100 גרם צנוברים קלויים
  • 3 מלפפונים קצוצים דק
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • כפית לימון כבוש (רצוי, לא חובה)
  • חצי כף מלח ים
  • פלפל צ'ילי לפי הטעם
  • 1.5 לימונים סחוטים
  • 6 כפות שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול למשך 50 דקות במי ברז. מסננים.
  • 2. כשהבורגול מתייבש מעבירים אותו לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully