וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאן דה יוקה/בונו

הגרסה הקולומביאנית לקובה שאנו מכירים

מתכון מאת: ליעד רז, מערכת וואלה

פאן דה יוקה. נמרוד סונדרס
פאן דה יוקה

מצרכים למתכון

  • להכנת כ- 8 יחידות:
  • 250 גרם שורש יוקה
  • מילוי בשר:
  • בצל
  • 300 גרם בשר טחון
  • מלח, פלפל
  • מילוי צמחוני:
  • סלסלת פטריות ירדן
  • 1 גזר
  • 2 גבעולי סלרי אמריקאי
  • שום
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1.למעטפת: מבשלים בסיר עם מים ומלח את שורש היוקה עד להתרככות מלאה.
  • 2. מועכים את היוקה עד לקבלת מרקם של פירה. מניחים בצד להתקררות.
  • 3. מכינים את המילוי- מילוי בשר:קוצצים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר הטחון. מתבלים במלח ופלפל.
  • 4. מילוי פטריות:קוצצים את הבצל ומטגנים קלות במחבת.
  • קוצצים את גבעולי הסלרי ומוסיפים למחבת. קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת – מערבבים הכל 2-3 דקות.
  • מתבלים בשום, מלח ופלפל
  • 5. הכנת הפאן דה יוקה זהה למלאכת הכנת הקובה: יש לקחת כף עד כף וחצי משורש היוקה ומניחים במרכז כף ומשטיחים, בצד אחד של שטח פני מחית היוקה מניחים כף מהמילוי, מקפלים ומהדקים את הקצוות. מומלץ לעבוד עם ידיים מעט משומנות על מנת להקל על יצירת הכופתאות.
  • 6. מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים עד להזהבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully