- 1.למעטפת: מבשלים בסיר עם מים ומלח את שורש היוקה עד להתרככות מלאה.
-
- 2. מועכים את היוקה עד לקבלת מרקם של פירה. מניחים בצד להתקררות.
-
- 3. מכינים את המילוי- מילוי בשר:קוצצים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הבשר הטחון. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 4. מילוי פטריות:קוצצים את הבצל ומטגנים קלות במחבת.
- קוצצים את גבעולי הסלרי ומוסיפים למחבת. קוצצים את הפטריות ומוסיפים למחבת מערבבים הכל 2-3 דקות.
- מתבלים בשום, מלח ופלפל
-
- 5. הכנת הפאן דה יוקה זהה למלאכת הכנת הקובה: יש לקחת כף עד כף וחצי משורש היוקה ומניחים במרכז כף ומשטיחים, בצד אחד של שטח פני מחית היוקה מניחים כף מהמילוי, מקפלים ומהדקים את הקצוות. מומלץ לעבוד עם ידיים מעט משומנות על מנת להקל על יצירת הכופתאות.
-
- 6. מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים עד להזהבה.