וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אצבעות יוקה מטוגנות

שורש תפוחי אדמה שמכינים ממנו מאכלים אינדיאנים

מתכון מאת: ליעד רז, מערכת וואלה

אוכל דרום אמריקאי. נמרוד סונדרס
אוכל דרום אמריקאי

מצרכים למתכון

  • שורש יוקה
  • מלח, פלפל, עשבי תיבול לפי הטעם
  • גבינת קשקבל

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הקליפה החיצונית החומה הקשה שאינה אכילה. לאחר הקילוף נקבל יוקה לבנה וקשה למדי. כדי לעבוד איתה מבשלים במים חמים עם מלח ומעט שמן. מבשלים כ-15 דקות (תלוי בעובי טגטדל השורש) עד לריכוך עדין.
  • 2. פורסים למקלות באורך 3*1 ס"מ.
  • 3. מחממים תנור ל 180- מעלות, מסדרים את מקלות היוקה על תבנית עם נייר אפייה, בוזקים מלח ועשבי תיבול ואופים לכ- 20 דקות.מיד עם היציאה מהתנור ורגע לפני ההגשה ניתן לגרד מעל גבינת קשקבל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully