רולדת שקדים בקרם אמרטו
ערן שוורצברד מלמד אתכם להכין קינוח משגע עם קמח שקדים, שיגרום לכם לשכוח את קמח החיטה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לרולדת שקדים אחת :
- 6 ביצים מופרדות
- קורט מלח
- 180 גרם סוכר
- 100 גרם קורנפלור
- 70 גרם קמח מצה טחון דק
- 100 גרם שקד טחון
- תמצית וניל
- לקישוט:
- 50 גרם שקד פרוס
- לקרם אמרטו מוקצף לרולדה אחת:
- 300 גר' שמנת מתוקה 38%
- 25 גרם ליקר אמרטו
- כפית תמצית שקדים
- 200 גרם שוקולד לבן (מינימום 33% מוצקי קקאו)
- להגשה:
- ריבת תפוז/משמש
אופן ההכנה
- לרולדת שקדים אחת :
- 6 ביצים מופרדות
- קורט מלח
- 180 גרם סוכר
- 100 גרם קורנפלור
- 70 גרם קמח מצה טחון דק
- 100 גרם שקד טחון
- תמצית וניל
- לקישוט:
- 50 גרם שקד פרוס
- לקרם אמרטו מוקצף לרולדה אחת:
- 300 גר' שמנת מתוקה 38%
- 25 גרם ליקר אמרטו
- כפית תמצית שקדים
- 200 גרם שוקולד לבן (מינימום 33% מוצקי קקאו)
- להגשה:
- ריבת תפוז/משמש