- 1. מכינים את בסיס העוגה: בקערת מיקסר מניחים את החלבון ומקציפים עם כף מהסוכר על מהירות בינונית. לאחר קבלת קצף תפוח מוסיפים את יתרת הסוכר ומקציפים עד שמתקבל מרנג יציב.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את שאר החומרים היבשים לתערובת הומוגנית. לאחר קבלת מרנג יציב מקפלים בעדינות את החומרים היבשים לתערובת המרנג עד למרקם הומוגני .
-
- 3. מניחים בשק זילוף עם צנתר 12 מ''מ.
-
- 4. לוקחים רינג 22-20 סמ' קוטר. מצפים את פנים הרינג בחמאה/שמן עם נייר אפייה בגובה הרינג על מנת שיהיה קל לחלץ את העוגה. מזלפים בתחתית הרינג שבלול, את השוליים מזלפים כנשיקות (כמו בתמונה).
-
- 5. אופים בחום של 170/175 מעלות כ 25 דקות. מצננים.
-
- 6. מכינים קרם מסקרפונה: מניחים את כל החומרים יחד בקערת מיקסר. מקציפים לקרם יציב (בזהירות לא לשבור את הקרם).
-
- 7. מזלפים בעזרת שק זילוף וצנתר עגול חלק וממלאים את העוגה. הגשה: מסדרים מעל תותים טריים, מקשטים בנענע וגרידת לימון מעל.