- 1. מערבבים את כל המרכיבים יחד עם גיטרה עד קבלת מרקם פירורי. מפזרים על תבנית עם נייר אפייה.
-
- 2. אופים בחום של 150 מעלות כ 15עד 20 דקות. בגלל שהבצק כהה לאחר הוסת הקקאו קשה לאבחן מתי הבצק מוכן או לומר "אופים עד הזהבה". ניתן לאבחן את מוכנות הבצק באמצעות השקדים - כאשר רואים שהשקד הזהיב הבצק מוכן .
-
- 3. מכינים מוס: ממיסים את השוקולד. מרתיחים 240 גרם שמנת ומוזגים בהדרגה מעל לשוקולד המומס. מערבבים עם מטרפה תוך יצירת הומוגניות.
-
- 4. מוסיפים את השמנת המוקצפת תוך כדי קיפול ושמירה על מרקם הומוגני.
-
- 5. בניית המנה: בתחתית כוס מפזרים את הקראמבל האפוי ומוזגים מעל את המוס. מניחים ללילה במקרר ומגישים למחרת.