עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס
עוגיות קלילות לפסח, בשילוב שוקולד מריר איכותי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכ-20 עוגיות:
- 100 גרם חמאה רכה
- 100 גרם סוכר
- 1 ביצה
- 40 גרם קמח מצה
- 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים, אלא ממש לקצוץ שוקולד מריר איכותי)
- 180 גרם שקדים פרוסים
אופן ההכנה
- 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.
- 2. מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.
- 3. מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף. מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.
- 5. מחממים בתנור ל-150 מעלות, ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.