פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות שקדים מדופדפים ושוקולד צ'יפס

      עוגיות קלילות לפסח, בשילוב שוקולד מריר איכותי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קינוחים לפסח קופי בר (אפיק גבאי)
      קינוחים לפסח קופי בר (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • לכ-20 עוגיות:
      • 100 גרם חמאה רכה
      • 100 גרם סוכר
      • 1 ביצה
      • 40 גרם קמח מצה
      • 80 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ (לא פתיתי שוקולד צ'יפס קנויים, אלא ממש לקצוץ שוקולד מריר איכותי)
      • 180 גרם שקדים פרוסים

      אופן ההכנה

      • 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר, עד שמתקבל קרם בהיר.
      • 2. מוסיפים לתערובת ביצה וקמח מצה, עד שנוצרת תערובת אחידה.
      • 3. מוסיפים שוקולד ושקדים, ומערבבים בעדינות.
      • 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות קטנות, בגודל 2 ס"מ, באמצעות כף. מסדרים במרווחים גדולים בין עוגייה לעוגייה.
      • 5. מחממים בתנור ל-150 מעלות, ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת גוון חום בהיר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -