- 1. מכינים את רוטב הטופי: מחממים מחבת ומניחים בה שליש מכמות הסוכר.
-
- 2. כשהסוכר נמס והופך לקרמל בהיר מוסיפים את שאר הסוכר בהדרגה תוך נענוע של המחבת עד שהקרמל בגוון חום בהיר.
-
- 3. מוסיפים את השמנת בהדרגה, מגבירים את האש ומערבבים במטרפה.
-
- 3. מביאים לרתיחה, מערבבים ובוזקים מעט מלח. מסננים ומניחים להתקרר.
-
- 4. מכינים את התערובת: מערבבים את כל מרכיבי הקרפ בקערה עדיף עם בלנדר יד, עד קבלת תערובת אחידה. משמנים במעט חמאה ובעזר מצקת יוצקים למחבת טלפון שכבה דקה. כשהקרפ משחים מעט, הופכים. מוציאים להתקרר. חוזרים על הפעולה עד שהמסה נגמרת.
-
- 5. מגישים לצד רוטב טופי או טובלים כל קרפ ברוטב.