וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט לבבות חסה אגסים מקורמלים וקממבר

סלט לבבות חסה אגסים מקורמלים וקממבר, מתכון של השף קובי בכר ממסעדות מלון ממילא בירושלים

מתכון מאת: קובי בכר, מערכת וואלה

סלטים לשבועות של קובי בכר. נמרוד סונדרס
סלטים לשבועות של קובי בכר

מצרכים למתכון

  • 500 לבבות חסה (העלים הפנימיים של החסה) שטופה
  • 100 גרם גבינת קממבר פרוסה
  • אגסים מקורמלים
  • 2 אגסים קלופים, נקיים מהגרעינים וחתוכים לשמניות
  • 200 גר סוכר
  • 100 מ"ל מרטיני
  • 40 גרם חמאה
  • ויניגרט הדרים
  • 100 מ"ל שמן זית
  • 25 מ"ל חומץ יין לבן
  • 50 מ"ל מיץ לימון
  • 50 מ"ל מיץ תפוזים
  • 50 גר' דבש
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. לאגסים: במחבת רחבת שוליים מחממים את הסוכר ועל חום נמוך מאפשרים לו להפוך לקרמל. מיד כשמתקרמל מוסיפים את המרטיני ולאחר מכן את האגסים.
  • 2. כאשר האגסים מקבלים צבע חום בהיר מוסיפים גם את החמאה ומערבבים כל הזמן עד שהקרמל עוטף את האגסים.
  • 3. לוויניגרט הדרים: בקערת ערבוב מחברים את כל מרכיבי הויניגרט וטורפים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 4. בהגשה: מתבלים את עלי החסה בויניגרט, מניחים בקערת הגשה ומוסיפים קממבר ואגסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully