וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דייקון ובאק צ'וי בציר יפני של סויה ומיסו

מתכון של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה

מתכוני צנוניות של יהונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
מתכוני צנוניות של יהונתן בורוביץ'

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 4 צנונים יפנים (דייקון) לבנים קלופים וחצויים לאורך
  • 2 באק צ'וי (לא העלים, הירק השלם) חצויים לאורך
  • 2 צנוניות גדולות נקיות מגוררות בפומפייה ומסוננות מנוזל
  • 2 ליטר מים
  • אצת קומבו
  • שקיק אבקת דאשי
  • כוס סויה מאיכות טובה
  • 1/2 כוס מירין (יין בישול יפני)
  • 1/4 כוס מיסו לבן
  • כף שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מביאים את המים לסף רתיחה. מוסיפים את אצת הקומבו מבשלים ללא רתיחה במשך 5 דקות. מוציאים את האצה מן המים ונפטרים ממנה. מוסיפים את הסויה, הדאשי, המירין והמיסו ומביאים לרתיחה קלה. מצמצמים בחצי ומוסיפים כף שמן סומסום.
  • 2. מסדרים את הדייקון והבאק צ'וי בתבנית אפייה. מוזגים את הנוזל לתבנית ומכסים בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות.
  • 3. מעבירים את הירקות לצלחות הגשה, מעטרים בגרידת צנונית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully