סלט צנוניות עם חסות, שמן זית ומיץ לימון
סלט של השף יונתן בורוביץ' מקפה 48
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- -2 מנות:
- 12-15 צנוניות מכל הסוגים
- 2 חסות אייסברג טריות ופריכות שטופות ומיובשות
- פלפל ירוק חריף פרוס דק
- חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים
- חצי כוס שמן זית
- רבע כוס מיץ לימון
- כפית מלח אטלנטי
- רבע כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- 1. בעזרת מנדולינה או סכין חדה פורסים את הצנוניות לעובי נייר. מעבירים לקערה. מוסיפים את החסות, הפלפל הירוק החריף, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים.