וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צנוניות אפויות עם ויניגרט אנשובי

השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 מכין מטעמים מצנוניות

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה

מתכוני צנוניות של יהונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
מתכוני צנוניות של יהונתן בורוביץ'

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 12-15 צנוניות מסוגים שונים, שטופות וללא עוקץ
  • חופן מלח אטלנטי
  • 6 כפיות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את הצנוניות בשכבה אחת על גבי תבנית אפיה.
  • 2. מזלפים שמן זית, מפזרים מלח אטלנטי ואופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך 12 דקות.
  • 3. מוציאים את הצנוניות מן התנור, מצננים וחותכים לרבעים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully