- 1. מכינים את האורז: מחממים תנור לחום של 50 מעלות. מבשלים אורז במים רותחים (כמו פסטה), עד לריכוך.
-
- 2. מפזרים את האורז על נייר אפייה או משטח סיליקון ותבנית ואופים בתנור 4 שעות. בשלב זה ניתן לשמור את האורז המיובש חודשים ארוכים בכלי סגור.
-
- 3. מטגנים את האורז בשמן חם מאוד רק עד שהוא תופח. מניחים בצד על נייר סופג.
-
- 4. קולפים את האבוקדו ומועכים ככל שניתן בעזרת מזלג.
-
- 5. מוסיפים את שאר מרכיבי הקרם ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה.
-
- 6. טוחנים יחד במעבד מזון את מרכיבי הקצף ומעבירים למיכל קצפת (למי שאין אפשר לערבב בקערה אבל התוצאה הסופית תהיה פחות מרשימה).
-
- 7. מעל לקרם האבוקדו מפזרים את האורז ומעל הכל מזלפים קצף גבינת עיזים. מקשטים עם עלים ומגישים.