פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אורז פרסי עשיר ומתובל

      מה עושה אורז ליותר פרסי מאורזים אחרים? הירוקים. שף אמיר קרונברג מחבר בין שלל עשבי תיבול ירוקים לבין אורז ויוצר שילוב ארומטי ועשיר בטעמים.

      3 מדרגים / 3.41 כוכבים

      הפקה,בימוי וצילום: Prima films מיכאל גלעדי

      מצרכים

      • 2 כוסות אורז פרסי
      • 1 בצל סגול קצוץ
      • 5 שיני שום שלמים
      • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
      • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
      • 1/2 כוס שמיר קצוץ
      • 2 כוסות פול ירוק מופשר
      • 3 כוסות מים רותחים
      • 2 כפיות מלח
      • פלפל שחור גרוס
      • כף זרעי כוסברה
      • 2 כפות שמן
      • 1/2 כוס שקדים לבנים פרוסים וקלויים

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים בצל ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים שיני שום ועשבי תיבול קצוצים. מטגנים את האורז בעוד כ-2 דקות.
      • 2. מוסיפים את המים, פול, זרעי כוסברה והתבלינים. מערבבים קלות, מביאים לרתיחה ומבשלים 18 דקות על אש נמוכה.
      • 3. מכבים ומחכים עוד 10 דקות עם סיר סגור.
      • 4. מערבבים, מתקנים תיבול ומגישים.

      עוד מתכוני אורז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -