וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דלעת צלוייה במייפל ומרווה

\ אוראל קמחי משדרג את הדלעת ומוסיף לה עניין עם מייפל אמיתי, קרם פרש ועלי מרווה

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • לדלעת:
  • 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 5 על 5 ס"מ
  • 2 כפות מייפל איכותי
  • 2 כפות שמן זית
  • 4-5 עלי מרווה קרועים
  • מלח ופלפל
  • 4 כפות קרם פרש
  • 2 כפות גרעיני דלעת קלויים
  • 2 כפיות עירית קצוצה
  • 1/2 כפית גרידת לימון/ליים
  • שמן כמהין לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. לדלעת: מערבבים היטב את הדלעת עם מייפל, שמן זית, עלי מרווה, מלח ופלפל.
  • 2. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כעשרים דקות או עד שהדלעת שחומה.
  • 3. בצלחת מסדרים את הקרם פרש ועליו את הדלעת. מפזרים מעל את הגרעינים, העירית, גרידת הלימון ושמן הכמהין ומגישים.
  • דלעת צלוייה במייפל ומרווה עם קרם פרש ושמן כמהין

  • ריבת דלעת מתובלת

  • חצאי ארטישוק במילוי בשר

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • בצלים ממולאים תרד וחיטה

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

  • סלט פסטה וברוקולי

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • מרק תירס זריז עם חלב קוקוס

  • ממולאים - כרוב ממולא בשר ואורז בקלי קלות

  • קרם פולנטה ועגבניות לחות

  • מקלובה הפתעות

  • אורז, טופו וירקות בחמאת בוטנים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully