דלעת צלוייה במייפל ומרווה
\ אוראל קמחי משדרג את הדלעת ומוסיף לה עניין עם מייפל אמיתי, קרם פרש ועלי מרווה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- לדלעת:
- 200 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 5 על 5 ס"מ
- 2 כפות מייפל איכותי
- 2 כפות שמן זית
- 4-5 עלי מרווה קרועים
- מלח ופלפל
- 4 כפות קרם פרש
- 2 כפות גרעיני דלעת קלויים
- 2 כפיות עירית קצוצה
- 1/2 כפית גרידת לימון/ליים
- שמן כמהין לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. לדלעת: מערבבים היטב את הדלעת עם מייפל, שמן זית, עלי מרווה, מלח ופלפל.
- 2. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כעשרים דקות או עד שהדלעת שחומה.
- 3. בצלחת מסדרים את הקרם פרש ועליו את הדלעת. מפזרים מעל את הגרעינים, העירית, גרידת הלימון ושמן הכמהין ומגישים.