וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריבת דלעת מתובלת

מתכון לריבת דלעת ביתית, מתוקה ולא שגרתית מתובלת בטימין וצ'ילי חריף

מתכון מאת: הילה פרי, מערכת וואלה

ריבת דלעת. אפיק גבאי
ריבת דלעת

מצרכים למתכון

    • 1ק״גדלעת נקייה ללא הקליפה
    • 600גרםסוכר
    • 2כוכבי אניס
    • 1מקל קינמון
    • 1פלפל שאטה (לא חובה, אבל מוסיף)
    • 4ענפי טימין
    • 1לימון סחוט למיץ

אופן ההכנה

איך מכינים ריבת דלעת מתובלת?

  • 1
    חותכים את הדלעת לקוביות גדולות (הדלעת תתפרק בבישול).
  • 2
    מכניסים את קוביות הדלעת לסיר עם הסוכר, מיץ הלימון וכל התבלינים.
  • 3
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, לאש הכי נמוכה ומבשלים כשעה וחצי- שעתיים.
    ריבת דלעת/אפיק גבאי
  • 4
    כדי לבדוק אם הריבה מוכנה- שמים כף ריבה על צלחת ומכניסים למקפיא למספר דקות, מוציאים ומסמנים פס בריבה עם האצבע, אם הפס נשאר יציב- הריבה מוכנה, אם לא, ממשיכים לבשל.
  • 5
    . מעבירים את ריבת הדלעת לצנצנות מעוקרות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully