וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט שעועית שחורה, בצלים ועגבניות מיובשות

מתכון מאת: מאיה דרין, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 2 כוסות שעועית שחורה מושרית למשך הלילה ומבושלת לרכות
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • חופן עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, נענע, פטרוזיליה)
  • 4 ענפי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן והירוק)
  • כמה טיפות בלסמי לימון סחוט לפי הצורך
  • 1 כף לימון כבוש קצוץ
  • 4 כפות ממרח עגבניות מיובשות משובח
  • לעגבניות שרי צלויות:
  • 24 עגבניות שרי תמר
  • לשום האפוי:
  • 12 שיני שום
  • שמן זית לפי הצורך
  • מלח אטלנטי

אופן ההכנה

  • 1. מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • 2. מסדרים את השום בתבנית עמוקה, מכסים בשמן זית ומתבלים במלח אטלנטי.
  • 3. צולים יחדיו בחום גבוה 220 מעלות עד שהעגבניות משתזפות והשום מתרכך. מצננים.
  • 4. מערבבים את השעועית עם כל המרכיבים, מתבלים בשמן שום, מיץ לימון, לימון כבוש, בלסמי, עגבניות מיובשות ומלח ופלפל.
  • טבולה פריקי

  • שעועית וקציצות בקר

  • סלט עוף וירקות אסייתי

  • סלט ביצים פיקנטי

  • סלט מנגולד חמים עם זרעי כוסברה

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • סלט אטריות אסייתי

  • סלט משוויה

  • ארוחה ב-10 דקות: סלט ירקות פריך עם שייטל צרוב

  • סלט עדשים ירוקות וברוקולי

  • סלט קוסקוס, עשבי תיבול ופיסטוקים

  • טאבולה ברוקולי ומוצרלה

  • סלט כרובית

  • סלט פסטה וברוקולי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully