ויניגרט וורוד מזרעי פפאיה

לזרעי הפפאיה יש טעם מפולפל, וניתן לייבש ולטחון אותם כתבלין. למתכון הזה, אין צורך לייבש או אפילו לנקות את הסיבים שסביב הזרעים. הרוטב החמוץ מתוק מתאים למגוון סלטים.

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה!
פפאיה (דניה ויינר). מערכת וואלה!
פפאיה (דניה ויינר)

מצרכים

  • לקבלת 2/3 כוס רוטב
  • 1 כף זרעי פפאיה
  • 3 כפות בצל אדום
  • רבעי כוס חומץ, רצוי חומץ אורז או חומץ יין
  • 3 כפות דבש
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. טוחנים את זרעי הפפאיה והבצל קלות במעבד מזון, מוסיפים חומץ, דבש, מלח וחרדל ומעבדים בפולסים.
  • 2. בזמן שהמעבד פועל, יוצקים פנימה את השמן בהדרגה. שומרים בצנצנת במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully