- 1. . מערבבים את חומרי המשרה מניחים את רצועות הדג בתוכו. מעבירים למקרר לשעה.
-
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 3. מערבבים קוביות בטטה עם 2 כפות שמן זית מלח, פלפל שחור וסוכר.
-
- 4. מעבירים לתבנית בשכבה אחת, ואופים כ-25 דקות עד שמתחיל להזהיב מעט והבטטות מתרככות, מקררים.
-
- 5. מחממים את יתרת השמן במחבת מוסיפים שום ותרד. מערבבים ומטגנים כ-8 דקות עד שהנפח יורד והתרד הופך לסמרטוטי ורטוב. מעבירים למסננת ומקררים.
-
- 6. מסדרים ריבועי בצק על תבנית שטוחה, מברישים את השוליים בביצה.
-
- 7. שמים במרכז כל ריבוע בצק מתערובת התרד. מעל מניחים רצועת דג, ומספר קוביות בטטה. מתבלים במעט מלח ופלפל ו 2 עלי בזיליקום.
-
- 8. חורצים ריבוע נוסף, מניחים מעל (אפשר לחתוך רצועות ולהניח בצורת שתי וערב) ומורחים בביצה. אופים כ- 25 דקות או עד שזהוב ומוכן. מגישים חם עם יוגורט או סלט.