- 1. קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים עם שושנת אידוי או בסיר של קוסקוס. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרו-גל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין. כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות בקלות, מוציאם מהאידוי ומניחים לצינון.
-
- 2. מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד שמזהיבים ומסננים. השמן טוב לשימוש חוזר. בוזקים מעט מלח על הבוטנים (ניתן לקנות בוטנים מטוגנים, מה שמקל על העבודה ומוריד רק מעט באיכות המנה).
-
- 3. קולפים את הבצל ופורסים דק ככל האפשר, רצוי בעזרת "מנדולינה".
-
- 4. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים, מוסיפים את עלי הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. יפה להגיש בקערה שקופה.