פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פלחי בטטה על מלח גס ורוזמרין

      פלחי בטטה על מלח גס ורוזמרין מתכון של השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בטטות (Artoday)
      בטטות (Artoday)

      מצרכים

      • חומרים ל-5 מנות:
      • 1 בטטה גדולה מאורכת
      • מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
      • עלי רוזמרין מגבעול אחד
      • 100 גר' גבינת רוקפור מגורדת

      אופן ההכנה

      • 1. פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים על מגש התנור המשומן במעט שמן.
      • 2. מפזרים על המגש מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ואת עלי הרוזמרין.
      • 3. אופים את הבטטות בחום גבוה כחצי שעה עד שהיא רכה ומעט חומה.
      • 4. מוציאים מהתנור ומפזרים עליה שכבה דקה של גבינת הרוקפור.
      • 5. מכניסים לתנור לדקה, עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -