וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פלחי בטטה על מלח גס ורוזמרין

פלחי בטטה על מלח גס ורוזמרין מתכון של השף דימה ברגין ממסעדת "מזטי" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטות. Artoday
בטטות

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות:
  • 1 בטטה גדולה מאורכת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  • עלי רוזמרין מגבעול אחד
  • 100 גר' גבינת רוקפור מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. פורסים את הבטטה לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים על מגש התנור המשומן במעט שמן.
  • 2. מפזרים על המגש מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם ואת עלי הרוזמרין.
  • 3. אופים את הבטטות בחום גבוה כחצי שעה עד שהיא רכה ומעט חומה.
  • 4. מוציאים מהתנור ומפזרים עליה שכבה דקה של גבינת הרוקפור.
  • 5. מכניסים לתנור לדקה, עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully