לביבת שורשים עם קימל וגרוייאר

אבי קונפורטי, שף מסעדות צפרה וטופולופומפו

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה!
אבי קונפורטי מבשל עם הילדים

מצרכים

  • חומרים:
  • 250 גרם תפוחי אדמה בהירים
  • 250 תפוחי אדמה סגולים
  • 250 גרם גזר
  • 250 גרם בטטה
  • שמן צמחי
  • 600 גרם גבינת גרוייאר ריזרב
  • זרעי קימל לפי הטעם
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מגרדים את כל השורשים בפומפייה לשיערות דקות וסוחטים היטב.
  • 2. מערבבים היטב את תערובת ירקות השורש עם מלח.
  • 3. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים מעט שמן, ממלאים את מלוא המחבת בתערובת ומהדקים היטב. מטגנים עד שמשחים והופכים.
  • 4. מוציאים את הלביבה מהמחבת, מניחים על נייר סופג ושומרים בצד עד להגשה.
  • 5. לפני ההגשה, מניחים את הלביבה בתבנית ברזל, מגרדים מעל גבינת ומפזרים זרעי קימל ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות למספר דקות, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully