וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גויאבה צלויה עם פרפה חבוש בר

קינוח מקורי ובריא מהמטבח של רמה

מתכון מאת: תומר ניב, מערכת וואלה

מתכונים לראש השנה במטבח של רמה. אפיק גבאי
מתכונים לראש השנה במטבח של רמה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • 2 גויאבות
  • 3 חבושי בר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 400 גרם סוכר
  • 400 מ"ל מים
  • 2 לימונים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מערבבים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. חותכים את הלימונים לחצי ומוסיפים לסירופ הסוכר.
  • 2. מקלפים את החבוש וחוצים לרבעים כאשר מקפידים לחתוך את החלק האמצעי (קשה ועם גרעינים). מוסיפים את קליפות החבוש לסירופ ומבשלים על אש מאוד נמוכה כשעתיים. מצננים וקוצצים את החבושים.
  • 3. חותכים את הגויאבה ובמחבת חמה עם מעט חמאה. צורבים אותה רק מהצד השטוח כחצי דקה עד שצבעה מזהיב.
  • 4. מקציפים את השמנת עד לקבלת מרקם יציב ומקפלים את החבושים לתוכה. מגישים בליווי הגויאבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully