וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קונפיטורת גויאבות

מתכון מאת: איטה,yardo3@zahav.net.il

גויאבה. ShutterStock
גויאבה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג גויאבות קלופות וחתוכות לרבעים
  • 400 גר' סוכר לבן
  • 150 גר' סוכר דמררה
  • 100 גר' סוכר חום כהה
  • 2 סוכר וניל
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 לימון (הסחוט) חתוך ל-8

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את כל החומרים לסיר, מביאים לרתיחה.
  • 2. מקטינים את האש ומוציאים את הקצף שעולה.
  • 3. מבשלים כ-שעתיים ורבע עד שמסמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully