וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממלוקייה

השף סלאח כורדי ממסעדת אל ג'מילה מכין מתכון חגיגי מסורתי

מתכון מאת: סלאח כורדי, מערכת וואלה

מתכונים מאל ג'מילה. רובי קסטרו,
מתכונים מאל ג'מילה/רובי קסטרו

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 250 גרם בורגול עבה מושרה במים קרים לילה שלם במקרר
  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 4 יחידות משמש מיובש פרוס
  • 4 יחידות תאנים מיובשות פרוסות
  • חופן אגוזי מלך
  • חופן צימוקים
  • רבע אגוז מוסקט מגורד
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה

  • 1. סוחטים את המים מהבורגול ומניחים בצד.
  • 2. מטגנים בשמן זית ודבש את הבצל. מערבבים יחד עם הבורגול ושאר החומרים.
  • 3. מעבירים לקערות הגשה.
  • 4. מתבלים במלח פלפל ומפזרים מעל אגוז מוסקט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully