- 1. שכבה ראשונה: בקערה מערבבים את מחית התותים עם הסוכר.
-
- 2. חותכים את התותים השלמים לקוביות, מפזרים את קוביות התותים באופן שווה לכוסות.
-
- 3. שופכים מעל את המחית ומקררים במקרר כשעה.
-
- 4. שכבה שנייה: בקערה מערבבים את מחית התותים עם אבקת הסוכר.
-
- 5. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבון עם 10 גרם אבקת סוכר לקצף יציב ואחיד ומניחים בצד.
-
- 6. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה לקצף אחיד. מערבבים את מחית התותים עם החלבון המוקצף ומוסיפים את השמנת המוקצפת.
-
- 7. מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל השכבה הראשונה ומקררים שוב כשעה.
-
- 8. שכבה שלישית: מערבבים את כל החומרים ביחד בקערה. מגרדים את 1/2 מקל הווניל ומוסיפים את הגרגירים לקערה.
-
- 9. שופכים מעל השכבה השנייה ומקררים לעוד שעה. ניתן לעטר עם תות טרי מעל.