שכבות מוס תות ושמנת

קינוח תות שדה חורפי וחגיגי של של השף קונדיטורית סיגל סיאן מBUY THE WAY.

מתכון מאת: יעל לאור, מערכת וואלה!
קינוחי תותים. נמרוד סונדרס
קינוחי תותים

מצרכים

  • ל-7 כוסות:
  • לשכבה הראשונה:
  • 120 גרם תותים טחונים למחית
  • 20 גרם (2 כפות) אבקת סוכר
  • 7 תותים
  • לשכבה השנייה:
  • 100 גרם תותים טחונים למחית
  • 50 גרם (5 כפות) אבקת סוכר + 10 גרם (1 כף) אבקת סוכר
  • 30 גרם (חלבון מ-1 ביצה) חלבון
  • 60 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
  • לשכבה השלישית:
  • 180 גרם שמנת חמוצה
  • 100 גרם (1/2 כוס) אבקת סוכר
  • 100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
  • 1/2 מקל וניל

אופן ההכנה

  • 1. שכבה ראשונה: בקערה מערבבים את מחית התותים עם הסוכר.
  • 2. חותכים את התותים השלמים לקוביות, מפזרים את קוביות התותים באופן שווה לכוסות.
  • 3. שופכים מעל את המחית ומקררים במקרר כשעה.
  • 4. שכבה שנייה: בקערה מערבבים את מחית התותים עם אבקת הסוכר.
  • 5. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבון עם 10 גרם אבקת סוכר לקצף יציב ואחיד ומניחים בצד.
  • 6. במיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה לקצף אחיד. מערבבים את מחית התותים עם החלבון המוקצף ומוסיפים את השמנת המוקצפת.
  • 7. מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל השכבה הראשונה ומקררים שוב כשעה.
  • 8. שכבה שלישית: מערבבים את כל החומרים ביחד בקערה. מגרדים את 1/2 מקל הווניל ומוסיפים את הגרגירים לקערה.
  • 9. שופכים מעל השכבה השנייה ומקררים לעוד שעה. ניתן לעטר עם תות טרי מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully