- 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
-
- 2. מנפים יחד את שני סוגי הקמחים יחד עם המלח והקצח. מוסיפים סוכר וחמאה. מערבבים היטב את החמאה ומאחדים יחד עם הקמח.
-
- 3. כשאין גושים והכל מתאחד מוסיפים ביצה ורוויון.
-
- 4. מוסיפים את הביצה והריויון ומערבבים רק עד שנוצר בצק לא רטוב מדי. חשוב לא ללוש אלא לערבב עד לאיחוד הבצק.
-
- 5. מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מקמחים במעט קמח מלא. מניחים עליה את הבצק.
-
- 6. מקמחים את הידיים ומייצרים מהבצק כיכר לחם מאורכת. בוזקים מעל מעט קמח ומכניסים לתנור החם ל-20 דקות. מורידים טמפ' ל-200 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ-15-20 דקות. הלחם צריך להיות זהוב מבחוץ.
-
- 7. מניחים על רשת ומצננים.